UNDER VECKORNA 5-15 2017 HAR VI BEHANDLINGSFESTIVAL MED SPECIELLT ANPASSADE BEHANDLINGAR FÖR ÅRSTIDEN.

Om Du bokar veckans behandling går Du GRATIS till vår Relaxavdelning i samband med behandling och får en näringsrik Hälsoshot efter behandlingen. (Värde; relax + Hälsoshot 200:-)

Följande behandlingar ingår i vår Festival
VI STARTAR FESTIVALEN MED VÅR HELT UNDERBARA COLORLIFT LYX BEHANDLING


Vecka 5
COLORLIFT Lyx Ansiktsbehandling
80 min rek för mogen hy
1245:- (lördagar 1345:-)

Colorlift Lyx, är en revolutionerande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp, baserad på principerna av Kinesisk Medicin samt färgterapi. Förhindrar dom första ålderstecknen med hjälp av denna fantastiska behandling, genom färgat ljus, Akupressurpunkter, lymfdränage, essentiella oljor och färgade masker. Den här behandlingen fokuserar på hudens åldrande och ger spänst & lyft.


Vecka 6
SPA-behandling Balancing
en underbar Hot Stone massage
1225:- 80 min (lördagar 1325:-)

En underbar SPA behandlng som startas med helkroppspeeling och ett härligt kurbad, därefter får Du njuta av en Hot Stonemassage med en balanserande olja och varma lavastenar. Stenarna placeras ut på specifika ställen på kroppen för en optimal höjning av kroppens cirkulation och balans. En avslappnande behandling behandling som fyller Dig med energi.


Vecka 7
Neuro Sensitive Cellular threatment
1345:- 80 min (lördagar 1445:-)

En resultatinriktad behandling för Dig med extremt känslig hud, som torr och kliande eller atopisk dermatit under symptomfria perioder. Behandlingen återställer huden i bra balans och stärker huden för ett långvarigt resultat. I behandlingen ingår: Hudmätning/Hudanalys med Derma Visualizer, rengöring, pelling, mask, massage med avslutande kräm.


Vecka 8
SPA-behandling Topp till Tå
med ansiktsrengöring, mask och massage
995:- 80 min (lördagar 1095:-)

En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, stärkande eller en utrensande aromaolja som förhöjer effekten av din massage. Fotmassage och inpackning med mineralrik creme samt en ansiktsrengöring med mask och ansiktsmassage.


Vecka 9
Klinisk Alpha Beta Face Peel Extra Strenght
ca 40min 896:- (lördagar 995:-)

Dr Gross Extra starka Face Peel ger en djupgående och kraftfull exfoliering med 6 olika AHA och BHA syror som har en bevisad multifunktionell effekt. Lämpar sig för dig som har tålig hud och är van vid AHA behandlingar sedan tidigare samt till den med acne.

Behandlingen ger följande effekt:* Exfolierar * Förbättrar spänst & minimerar linjer & rynkor * Stimulerar cellförnyelsen * Reparerar solskador och motverkar pigmenteringar * Verkar anti inflammatorisk, bra vid acne * Gör huden klarare och verkar porsammandragande * Ger jämnare hudton och fantastisk lyster.

Vecka 10
SPA-behandling Sportkur
995:- 80 min (lördagar 1095:-)

Startar med en kroppspeeling som avlägsnar torra hudceller och ökar cirkulationen, därefter får du ett avkopplande och stärkande kurbad med mineraler. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.
En stärkande och energigivande kur som sätter igång cirkulationen.


Vecka 11
SPA-behandling Thermal Mineral Lerkur
med varm inpackning
995:- 80 min (lördagar 1095:-)
Utan bad 695:- 50 min (lördagar 795:-)


I denna behandling appliceras en mineralrik, peelande varm lera på hela kroppen. Under tiden du ligger inpackad i leran njuter du av en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage. Efter du har duschat sjunker du ner i ett stärkande ungerskt mineralbad. Behandlingen avslutas med applikation av mineralrik creme och lavendelolja. Denna behandling är bra för dig som har träningsvärk, trötta, ömma och stela muskler/leder. Behandlingen går att boka med eller utan bad.


Vecka 12
BALANCING PHYTO 5, Ansiktsbehandling 50 min, passar alla åldrar
1045:- (lördagar 1145:-)Holistisk ansiktsbehandling med, behandlingen grundar sig på den österländska teorin om att se helheten på kroppens in- och utsida. Terapeuten väljer produkter enligt den Österländska teorin om dom fem elementen och komponerar produkterna enligt kundens hudtyp. Ger huden ny energi och balanserar och stärker huden från grunden, bra vid problem som obalanser, orenheter, känslighet. Speciella zoner i ansiktet behandlas efter vilket hudproblem kunden har. Behandlingen ger en optimal vård och lyster.


Vecka 13
SPA-behandling Thalasso Detox Spirulina Algkur
1075:- 80 min (lördagar 1175:-)
Utan bad 795:- 60 min (lördagar 895:-)


Startar med en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och sätter igång cirkulationen, vilket gör att huden tillgodogör sig vitaminerna och mineralerna i det franska algbadet. Därefter får du ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage under tiden du ligger inpackad i den näringsgivande algen.
En utrensande, slankande och stärkande kur. Behandlingen går att boka med eller utan bad.


Vecka 14
Anti-Cellulit Wrap Treatment
995:- 50 min (lördagar 1095:-)

En effektiv behandling för att reducera och motverka uppkomsten av celluliter. Huden blir fastare och slätare samt att fettlagringen reduceras och hudens bindväv stärks. Under behandlingen reduceras vätskeansamlingar och kroppens bortforsling av slaggprodukter stimuleras.

I behandlingen ingår; Peeling, inpackning med cellulit wraps, skalpmassage under tiden Du ligger inpackad, en stimulerande massage över problemområden samt en avslutande applikation med produkter som motverkar celluliter.

För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling 5 gånger= 1gång/vecka.


Vecka 15
LIFTING & HSR DE LUXE (High Skin Refiner Lifting)
1545:- 80 min, Brynformning ingår (lördagar 1645:-)

En riktig powerbehandling som ger en fastare ansiktskontur med särskilt utformade innovativa komplex för att stärka, förbättra och lyfta huden. Du får en underbar lyster, spänst och elasticitet i huden. Huden får maximalt med fukt och näring, cellförnyelsen i huden stimuleras vilket gör att cirkulationen ökar och fina linjer och rynkor stramas upp.
Behandlingen kombineras med en specifik massage som blandar djupa och lugnande rörelser baserad på fytoterapi och massageterapi för optimalt lyftande resultat