NJUT OCH VÄLJ NÅT AV VÅRA HÄRLIGA SPAPAKET

Lättare måltider finns att förbeställa och kan avnjutas med öl, vin eller mousserande vin, och/eller varför inte avnjuta en 2-rättersmiddag på Hotellet efter ditt spa besök


SKÖN, SPA besök , 225:- ingår entré till Relaxavdelningen
Du kan njuta av vår relaxavdelning, med Jacuzzi,inomhus och utomhus samt torr- och ångbastuar för att komma ner i varv eller umgås med ditt sällskap.


NJUTA, Ansiktskur Lovely Face (passar både män och kvinnor), 650:- 50 min
En helt underbar behandling som börjar med Hotstone massage på axlarna fortsätter sen med Ansiktsrengöring, peeling, mask, akupressur - och ansiktsmassage, handinpackning och fotmassage.


LEDIG, Massage Effective Toutch Body Massage, pris 650:- 50 min
En underbart skön massagebehandling som kombinerar olika tekniker inom, akupressur, bindvävsmassage, ryggradsterapi, osteopati. Effekter: Eliminerar störningar i energiflödet och återställer en harmonisk balans i kroppen, löser upp spänningar och stelhet i rygg och nacke, justerar och rätar upp ryggraden och främjar fri rörlighet i ryggraden.


RELAX, Kroppspeeling och massage, tot 50 min, pris, 650:-
En behandling där hela kroppen peelas för att avlägsna torra hudceller, avslutas med en återfuktande bodylotion. Passar dig som har torr hud och vill öka cirkulationen, därefter en skön massage (25 min)


DE LUXE, Aromakur 1095:- ,80 min
Startar med en helkroppspeeling innan du sjunker ned i ett tyskt Kurbad, följt av en aromainpackning, med avkopplande, stärkande eller utrensande aromaolja som förhöjer effekten. Under tiden du ligger i inpackningen får du en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage. En avslappnande och uppfräschande behandling inför våren och sommaren. (Kroppspeeling, kurbad, aromainpackning, ansiktskur)


Välkommen att boka direkt till SPA Kliniken eller till Scandic Östersund City