OBS! I alla Spabehandlingar ingår entre till relaxavdelningen.SPA-behandling Balancing
en underbar Hot Stone massage
1640:- 80 min (lördagar 1740:-)

En underbar SPA behandlng som startas med helkroppspeeling och ett härligt kurbad, därefter får Du njuta av en Hot Stonemassage med en balanserande olja och varma lavastenar. Stenarna placeras ut på specifika ställen på kroppen för en optimal höjning av kroppens cirkulation och balans. En avslappnande behandling behandling som fyller Dig med energi.


SPA-behandling Topp till Tå
med ansiktsrengöring, mask och massage
1235:- 80 min (lördagar 1335:-)
Kan fås som duo behandling

En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, stärkande eller en utrensande aromaolja som förhöjer effekten av din massage. Fotmassage och inpackning med mineralrik creme samt en ansiktsrengöring med mask och ansiktsmassage.


SPA-behandling Thermal Mineral Lerkur
med varm inpackning
1235:- 80 min (lördagar 1335:-)
Utan bad 935:- 50 min (lördagar 1035:-)


I denna behandling appliceras en mineralrik, peelande varm lera på hela kroppen. Under tiden du ligger inpackad i leran njuter du av en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage. Efter du har duschat sjunker du ner i ett stärkande ungerskt mineralbad. Behandlingen avslutas med applikation av mineralrik creme och lavendelolja. Denna behandling är bra för dig som har träningsvärk, trötta, ömma och stela muskler/leder. Behandlingen går att boka med eller utan bad.


SPA-behandling Thalasso Detox Spirulina Algkur
1315:- 80 min (lördagar 1415:-)
Utan bad 1035:- 60 min (lördagar 1135:-)


Startar med en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och sätter igång cirkulationen, vilket gör att huden tillgodogör sig vitaminerna och mineralerna i det franska algbadet. Därefter får du ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage under tiden du ligger inpackad i den näringsgivande algen.
En utrensande, slankande och stärkande kur. Behandlingen går att boka med eller utan bad.
(OBS ej vid sköldkörtel besvär)SPA-behandling Sportkur
1435:- 80 min (lördagar 1535:-)

Startar med en kroppspeeling som avlägsnar torra hudceller och ökar cirkulationen, därefter får du ett avkopplande och stärkande kurbad med mineraler. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.
En stärkande och energigivande kur som sätter igång cirkulationen.


SPA-behandling Aromakur
1335:- 80 min (lördagar 1435:-)
Utan bad 995:- 50 min (lördagar 1095:-)


Startar med en helkroppspeeling innan du sjunker ned i ett återfuktande mjölkbad följt av en aromainpackning med uppstramande olja som jobbar på spänsten i huden, följt av en aromainpackning, med avkopplande, stärkande eller utrensande aromaolja som förhöjer effekten. Under tiden du ligger i inpackningen får du en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage.
En avslappnande behandling för dig som har torr hud.


SPA-behandling Peeling
780:- 40 min (lördagar 880:-)

En behandling där hela kroppen peelas för att avlägsna torra hudceller, avslutas med en återfuktande bodyspray. Passar dig som har torr hud och vill öka cirkulationen. För bästa resultat rekommenderar vi dig att köpa med dig en kroppspeeling och fortsätta 1g/vecka.
Kan med fördel kombineras med Kurbad 20 min, och/eller Aromamassage 25/50 min


SPA-behandling Ansiktskur
685:- 25 min (lördagar 785:-)
Kan fås som duo behandling

En djuprengörande och skön ansiktskur med uppfräschande Foam mask och härligt återfuktande Babor Fluid. Avslutas med massage, dagkräm samt en uppstramande ögonkräm.


SPA-behandling Ansiktskur Lovely Face
865:- 50 min (lördagar 965:-)
Kan fås som duo behandling

En helt underbar behandling som börjar med Hotstone massage på axlarna fortsätter sen med Ansiktsrengöring, peeling, mask, akupressur - och ansiktsmassage, handinpackning och fotmassage.


SPA-behandling Kurbad
515:- 25 min (lördagar 615:-)

Välgörande kurbad där du tillsammans med Din terapeut väljer ett passande bad.
• Thermal salt - är rikt på mineraler och spårämnen vilket är välgörande vid muskel- och ledvärk.
• Elements of Colours unika kurbad från de fem elementen, Terapeuten guidar Dig rätt i Ditt val mellan dom olika elementen, Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten.
• Mjölkbad - Undergörande för torr och känslig hud.


SPA-behandling I väntans tider
1190:- 50 min (lördagar 1290:-)
Kan fås som duo behandling

En avslappnande behandling för dig som är gravid eller nybliven mamma. I behandlingen ingår, Fotbad med peeling samt massage och inpackning av händer och fötter. Avslutas med en avkopplande ansiktskur.

Vi erbjuder entré till relaxavdelningen för 140:- vid bokad behandling över 350:- samma dag.


Anti-Cellulit Wrap Treatment
1095:- 50 min (lördagar 1195:-)

En effektiv behandling för att reducera och motverka uppkomsten av celluliter. Huden blir fastare och slätare samt att fettlagringen reduceras och hudens bindväv stärks. Under behandlingen reduceras vätskeansamlingar och kroppens bortforsling av slaggprodukter stimuleras.

I behandlingen ingår; Peeling, inpackning med cellulit wraps, skalpmassage under tiden Du ligger inpackad, en stimulerande massage över problemområden samt en avslutande applikation med produkter som motverkar celluliter.

För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling 5 gånger= 1gång/vecka.